Kledingontwerp ; Kleding ontwerpen

Naald en draad in de aanslag in Sluiskil

Naaiatelier Past Het Aan gaat voor je in de weer met textiel. Wat betekent dat dan precies? Nou, je vindt bijvoorbeeld een prachtige jas, maar hij past nét niet, dan maken wij er een perfect fit van. Je blijft met je lievelingsjurk haken aan een hek, maar gooi ‘m niet weg! Onze naaister zorgt dat je er nog jaren plezier van hebt. Je koopt lappen stof die zo mooi zouden staan in je interieur, Naaiatelier Past Het Aan tovert ze om in gordijnen en misschien ook nog een paar leuke kussenhoezen. Dat is zomaar een greep uit de werkzaamheden. Op zoek naar iets anders? Neem contact op en bespreek je wensen.

Textiel borduren

Handdoeken met de initialen van het bruidspaar, kleding met een verenigings- of bedrijfslogo of een ander leuk ontwerp? Voor het personaliseren van stoffen combineren we ambacht en techniek. Met een state-of-the-art borduurmachine brengen we elke gewenste afbeelding in borduursel aan op stof.

Naaiatelier; Naaister; Kledingreparatie;

Nieuwe kleding maken

Je zag in een tijdschrift de perfecte outfit voor een bijzondere gelegenheid, maar het is nergens te krijgen? Naaiatelier Past Het Aan maakt de kleding voor je op maat. We gaan samen op zoek naar een goed ontwerp en bijpassende stoffen. Onze naaister maakt er vervolgens een perfect geheel van.
 

Kledingherstel; Kleding op maat;

Kledingherstel

Een winkelhaak in je rok? Uit je pantalon gescheurd? Knoop verdwenen? De meeste kleding kan met wat kleine reparaties nog jaren mee. Behalve voor kledingherstel, kun je bij ons naaiatelier in Sluiskil ook terecht voor het aanpassen van je kleding. Innemen, uitleggen, korter maken of voeren en het zit weer als gegoten.

Strijkservice;

Strijkservice

Alles met textiel beloofden we. Nou goed, we doen niet álles, maar wel bijna alles. Ook de rotklusjes. Veel mensen hebben een hekel aan strijken, dus dat doen wij gewoon voor je. Weet je ook nog eens zeker dat je geen brandvlekken krijgt en uw kleding keurig netjes gestreken wilt hebben dan zit u bij ons bij het juiste adres.